Als zorgverlener zit je 8 uur per dag in een software programma, en nooit leer je hier goed mee omgaan. HiXTips.nl is hier om je te helpen.

Ons doel is simpel: tips van gebruikers verzamelen en op een simpele plek verspreiden. Om op die manier HiX voor gebruikers makkelijker te maken! Zo ga je sneller door je administratie, en hou je meer tijd over voor je patiënt.

national-cancer-institute-pCqzMe04s8g-unsplash.jpeg

Waar te beginnen?

Je kan direct hieronder beginnen met de alle tips die we tot nu toe hebben verzameld. Je kan ook beginnen met wat achtergrond, namelijk onze lijst met basisprincipes, je vindt ze hier.

De tips

Hieronder alle tips! Klik op de verschillende categorieën om te sorteren op een specifieke categorie.

Zoek je niet naar een tip, maar laat je je graag verassen? Klik hier voor een random tip!


Hix Tips


Wil je wat meer achtergronduitleg?

Wij zijn begonnen met het versturen van een nieuwsbrief via Substack. Hierin sturen we om de zoveel weken een mail, met daarin ook uitleg hoe je bepaalde tips kan implementeren in je werk.

Gebruik het inschrijfformulier om je direct in te schrijven voor de nieuwsbrief!

Het archief

https://hixtips.substack.com/embed


Voor LUMC’ers

In het LUMC is een heuse werkgroep geweest om het aantal kliks in Hix te verminderen. Check Albinusnet voor de tips daar!


Wie zijn wij en hoe begon het?

<aside> 👨‍⚕️ Ronald Bierings en Stefan Knapen, twee AIOS neurologie in het LUMC, verwonderen zich over het feit dat niet iedereen dezelfde slimmigheidjes in Hix kende. Daarom zijn ze begonnen met het verzamelen van tips voor het gebruik van Hix, en zijn dat gaan verspreiden in de interne nieuwsbrief van de neurologie in het LUMC. Zie ook hier de achtergrond in een interview!

</aside>

Disclaimer

Powered by Fruition